Care este principala sursă de informare în domeniul horticol ?

Care este principala sursă de informare în domeniul horticol ? Întrebarea și în același timp tema pe care am decis să o dezbatem la acest început de an. Cu siguranță la un moment dat, am fost puși în situația de a face față unor provocări, iar luarea unor decizii nu a fost deloc ușoară. Unul din lucrurile cele mai importante atât în domeniul horticol cât și în alte domenii, este cu siguranță: documentarea. Înainte de începerea unei lucrări în acest domeniu, este absolut necesar o documentare în amănunt.  Principala sursă de informare în domeniul horticol, nu se poate baza doar pe vorbele unui vecin, prieten sau cunoștințe. 

 • Save
De unde să îmi asigur principala sursă de informare în domeniul horticol ?

Dacă ne raportăm la ceea ce se întâmplă astăzi în jurul nostru putem spune că, suntem într-o continuă schimbare. Clima, tehnologiile de cultură, soiurile, utilajele sunt într-o schimbare accelerată. În contextul acestor schimbări contemporane, avem nevoie de o documentare corectă, documentare cu suport științific și practic, care să ne ajute eficient în realizarea lucrărilor necesare, pe care să le efectuăm corect și la timp. Lipsa  informațiilor și mai ales a informațiilor corecte cu siguranță ne va pune în situații neplăcute, cheltuind și irosind resurse și timp.

Principala sursă de informare în domeniul horticol

Astăzi dispunem de o gamă variată  de acces la informații prin diferite surse precum: Cărți și Reviste de specialitate, Emisiuni RadioTV, Pagini web, Grupuri pe Facebook sau de ce nu Workshop-uri organizate în ferme de specialitate.
Consider oportun acest sondaj la care vă invit cu drag să participați.
[poll id=”2″]

2 Comments

 1. Corina

  Si ar mai fi fost si alte surse , dar nu pot marca decat trei raspunsuri . 🙂 Cand am decis sa avem solarii acum zece ani , ne-am urcat in masina si am mers la Matca . Am invatat de la gradinari cu experienta tot ce trebuia sa facem . Si a fost bine . Acum am transformat totul in livada si dinnou ne-am sfatuit cu producatorii de pomi , cu producatori de fructe cu experienta , ca sa nu dam gres . Un fel de workshop , nu ? Anul asta pomii intra pe rod si speram sa fie dinnou bine . Dar fara documentare , clar nu se poate ! 🙂 Adica as fi bifat toate variantele .

  1. Ruben Budau

   Da workshop a fost Corina,
   Care sursa crezi ca a avut efectul cel mai bun asupra activității tale?🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap