Învățăm să protejăm natura

Învățăm să protejăm natura împreună cu copiii de grădiniță

Bucurie, este cuvântul care se potrivește perfect cu evenimentul la care am participat astăzi în cadrul proiectului: Învățăm să protejăm natura. Împreună cu bunul meu prieten și coleg, Adrian Timofte am participat în cadrul proiectului Învățăm să protejăm natura împreună cu copiii de grădiniță, alături de un grup de tineri studenți, voluntari din cadrul Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră, al Facultății de Protecția Mediului din Oradea. A fost o zi perfectă în care am văzut bucurie pe chipurile senine și plăpânde ale copiilor.

Reamenajarea spațiului verde și Căsuțe pentru păsări

Plante sub diferite forme: piramidale, globuloase, pendulare și culori: verde, purpuriu, violaceu, au fost plantate cu grijă, astfel încât atât prin forme, cât și prin culoare să îmunătățească aspectul vizual al locului de joacă. Unul din obiectivele acestui proiect a fost îndeplinit cu succes prin reamenajarea spațiului verde din curtea grădiniței.
Copiii, s-au bucurat tare mult de noutăți, mai ales atunci când au văzut cu ochișorii lor momentele în care au fost executate operațiille de plantare.
Un alt obiectiv, prin care am învățat să protejăm natura, a fost confecționarea și amplasarea căsuțelor pentru păsări în zona.

  • Save

Învățăm să protejăm natura

Implicați în acest în acest proiect:

  • Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea (Aplicant)
  • Grădinița cu Program Prelungit nr 34 Oradea (Partener)
  • Facultatea de Protecția Mediului (Partener)

Mulțumiri tuturor participanților, în special studenților pentru atitudine și spiritul civic.
 
 

2 Comments

  1. Pavel

    Dacă este la ferma de la Barzani,și dacă nu,am sa îți fac o vizită vara aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap