Atunci când visele devin realitate – pădurea de salcâm

În urmă cu mai bine de trei ani, am fost contactat și bombardat de întrebări de către Ștefan Nagy, momentan stabilit în Irlanda.
Dorința și visul lui de atunci era să planteze, să își realizeze acasă în satul natal un loc intim, o pădure care să se ridice cât mai repede.
Chiar dacă nu a fost ușor de la depărtate să mobilizeze frate, soră, părinți și alte ajutoare, din Comuna Popești, Județul Bihor, Ștefan a crezut și a fost convins de faptul că investiția lui într-o pădure de salcâm va fi un succes.
Zilele trecute am primit câteva fotografii de la Ștefan, care m-au impresionat foarte mult.
Dacă are sau nu succes cu pădurea de salcâm, vă las pe voi să decideți 🤠

 • Save
După 1 an de la plantare

 • Save
După 3 ani de la plantare

5 Comments

 1. Barbu

  M-ar interesa si pe mine asa ceva pe un hectar, doar ca m-ar tenta o schema altfel decat ce clasica, cu 2m. intre copaci si un m. intre randuri, ceva mai aerisita 2.5 intre copaci si 1,5 intre randuri.

  1. rubenbudau

   Barbu, este posibil și schema propusă de tine. In acest caz arbori de Salcami o sa formeze coroane mult mai bogate iar trunchiurile/tulpina vor fi destul de reduse im comparație cu cei plantați mai des 🤠

  2. Ruben Budau

   Barbu, ce vrei sa obtii in final?

 2. soca codin

  Buna ziua. Ma intereseaza distanta intra randuri si pe randuri la o plantatie de plop pe o suprafata de 1800 m2 pentru foc. Multumes frumos

  1. Ruben Budau

   Buna Codin, 2×1 schema generală unde 1 este distanța între plante și 2 distanța între rânduri exprimate in m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap