Campania "Gustul face diferenţa"

Dragilor astazi debuteazã Campania Gustul face diferenţa, o campanie proprie, o provocare atât pentru mine cât şi pentru voi toţi cãrora vã pasã de gustul fructelor pe care le consumaţi.


Prin aceastã campanie o sã postez periodic activitãţi de sezon din Ferma BÃRZANI, iar în final…gustul roadelor va face diferenţa.
De la bun început vreau sã precizez faptul cã susţin producãtorii autohtoni, iar gustul roadelor va face diferenţa între un produs autentic şi unul adus din exterior.
image
  • Save
Macerat de urzicã

Vã provoc la campania mea !!!
Puteţi participa în mod direct prin achizitia fructelor cu gust care sã facã diferenţa ?…sau printr-un simplu share al articolului prietenilor provocându-i astfel şi pe ei.
Vã doresc un weekend plãcut.
Sã auzim de Bine!

3 Comments

  1. […] A sosit timpul pentru Cultura cãpşunului în Ferma BÃRZANI. Am ales cultura acestuia în sistem organic fiind conştient de faptul cã nu voi avea mega producţii record, dar sunt ferm convins cã, în final Gustul va face diferenţa. […]

  2. 6292 – Ruben Budau

    […] a fost lipsa de spațiu disponibil. În același timp sunt ferm convins de faptul cã, în final Gustul va face diferenţa. De la bun început am avut acest principiu, să fiu mândru de produsele pe care le obțin. Aceste […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap