La o clisă friptă cu prieteni italieni

Primavara aceasta pe langa multa munca am avut parte si de odihna si relaxare, stiti cum e…cand iti vine un prieten bun tocmai din Italia,….lasi totul deoparte si iti faci timp de o clisa fripta :),…a fost atat de buna incat am si uitat sa o mai pozam, ne-am pozat in final dupa consumarea evenimentului.


ferma barzani pik nik
  • Save

Paolo si Luca, va astept mai in toamna sa repetam evenimentul, ….pe atunci va fi si zmeur proaspat ca desert 🙂

2 Comments

  1. Pavel Emnauiel

    A mea,zmeura,dă semne de copt.
    Îi de aia ce produce tot anul,nu-i știu soiul.
    Iar cireșele ,o săptămănă și gata!
    Vezi că clisa creste colesterolul,dilueazo întodeauna cu un sec roșu!hahahah!

    1. Ruben Budau

      🙂 nu creste daca e moderata :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap