Îngrăşământul organic foliar TRAINER pentru arbusti şi pomi fructiferi

TRAINER este un ingrasamant organic lichid pentru aplicare foliara, bazat pe aminoacizi 100% vegetali, obtinut prin hidroliza enzimatica a proteinelor de origine vegetala. Prezenta combinata a azotului organic si a aminoacizilor vegetali stimuleaza activitatea energetica care actionezea asupra dezvoltarii plantei si ajutand la prevenirea situatiilor de stress climatic.
Îngrăşământul organic foliar TRAINER este absorbit rapid de frunze si transportat in tesutul plantei. In cateva ore isi realizeaza functia in interiorul plantei realizand urmatoarele:
– ACTIUNE ANTISTRES. Ajuta planta in timpul stresului de orice fel (caldura excesiva, ger, seceta, luminozitate redusa, daune produse de grindina, etc.).
– ACTIUNEA FITOSTIMULANTA. Imbunatateste cresterea plantei si sprijina cele mai delicate faze (cresterea, formarea si marirea fructului, etc.)
– ACTIUNE NUTRITIVA Este ideal pentru complementarea ingrasamantului tradutional, in vederea atingerii unei productivitati mari si a obtinerii de rezultate calitative, datorita substantelor active din punct de vedere biologic (aminoacizi, vitamine…) care sporesc fotosinteza si fiziologia plantei.
TRAINER este un ingrasamant permis in agricultura organica, conform Reg. EC 834/2007.
AMBALARE: 1L

DOZA

Dozele si modurile de utilizate trebuie stabilite in baza cerintelor si starilor naturale ale culturilor. In conditii medii se aplica 3-5 tratamente pe timpul ciclului vegetative al culturii, in functie de cultura, de conditiile agricole si de cerintele nutritive la o concentratie de 0,3-0,4%
TRAINER poate fi amestecat cu cele mai comune pesticide si ingrasaminte de pe piata. Nu amestecati cu insecticide si fungicide pe baza de ulei, Dodina, Fosetil.
PERIOADA DE APLICARE
Conţinutul aminoacizilor liberi variaza în funcţie de starile fiziologice ale plantei.
Concentraţia lor este maxima în timpul perioadelor de latenţa, atunci cand sinteza proteinelor scade, iar planta acumuleaza aminoacizi. În perioadele de creştere aceste reserve sunt folosite pentru sinteza proteinelor, iar concentraţia lor scade.
Din acest motiv, cea mai buna perioada de aplicare este atunci cand cultura are nevoie de aminoacizi specifici: creştere, dupa transplantare, formarea fructului, sau atunci cand îngheţul, seceta sau alte evenimente au alterat capacitatea de sinteza a plantei.
AVANTAJE
Eficienţa unui îngraşamant cu aminoacizi nu este datorata doar concentraţiei lor puternice şi a starii lor de agregare, ci şi relaţiei în care este present fiecare aminoacid. TRAINER, prin originea sa şi datorita procesului sau inovativ de producţie, asigura aminoacizi într-o forma şi în stari mai adecvate pentru plante, oferind o eficienţa maxima şi calitate a acţiunii. Aminoacizii plantei sunt toţi activi din punct de vedere optic şi fiziologic.
Toţi aminoacizii Trainer sunt activi din punct de vedere optic şi fiziologic, avand cea mai mare funcţionalitate biologica. Doar aminoacizii de acaet tip pot fi asimilaţi şi folosiţi în ciclurile biologice ale plantelor; ceilalti nu sunt recunoscuţi de catre funcţiile enzimatice, prin urmare nu sunt folosiţi în sinteza proteinelor şi pot crea probleme de fito-toxicitate.
Datorita unui process de producţie inovativ pe baza hidrolizei enzimatice, nu exista formare sau adaugare de azot amidic, care complica biosinteza proteinelor.
In concluzie se evidentiaza urmatoarele avantaje:
aprovizionare echilibrata cu azot organic si aminoacizi,
rezistenta majora la conditii de stres climatic
eficineta maxima si o videza foarte mare de actiune.
stimularea dezvoltarii plantei.
cresterea productiei si calitatii fructelor.
marime mai mare a fructelor.
cresterea continutului de zahar in fructe.
Italpollina foloseste doar materiale vegetale brute certificate, nemodificate genetic si necontinand metale grele (crom, plumb, arsenic, …) si alte substante de contaminare. Nu folosim niciodata resturi de origine animala din reziduri provenite din procese industriale. Toate substantele organice ale TRAINER sunt active din punct de vedere biologic. Folosind doar materii vegetale, garantam siguranta maxima din punctual de vedere al sanatatii nefiind nici un risc de contaminare cu BSE, Salmonela, Escherichia coli sau alti patogeni.
Pretul este de 60 lei/litru
Comenzi la :
0756 300 797
ruben_budau@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap