Soiuri de PĂR

Parul este un pom fructifer ce creste bine in toate zonele pomicole ale tarii, din zona de campie si pana in zona dealurilor inalte. Cultura parului este rentabila datorita duratei lungi de viata, a calitatii fructelor si a productiei relativ mari. Fructele se consuma in stare proaspata sau prelucrate in compot, dulceata, gem.
In continuare soiurile de PĂR produse la cea mai puternică pepinieră din vestul ţării, adică PEPINIERA S A R U S I :

  • Save
Soiul de PĂR Arabitka

  • Save
Soiul de PĂR Conference.

  • Save
Soiul de PĂR Favorita lui Clapp.

  • Save
Soiul de PĂR Hardenpont.

  • Save
Soiul de PĂR Packham's Triumph.

  • Save
Soiul de PĂR Untoasa Bosch.

  • Save
Soiul de PĂR Williams.

  • Save
Soiul de PĂR Wiliams Rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap