Mare bataie pe joburile work and travel 2011 editie de Oradea

Ceea ce am anticipat de la inceputul anului universitar 2010/2011 s-a adeverit. Este mare bataie pe locurile de munca work and travel sezonul 2011, iata dovada:
http://observator.a1.ro/social/Studentii-vor-la-munca-peste-mari-si-tari_31298.html
Cu speranta ca ai avut bafta in sesiune si acum esti liber sa te gandesti la vacanta ta de vara, daca nu ti-ai facut inca planuri, ai putea sa ne faci o vizita la unul din birourile American Experience din tara, sa-ti povestim despre programele noastre Work and Travel.
Astfel, daca vrei sa vezi America, sa te distrezi si sa te intorci cu buzunarele pline de dolari, iti vom povesti despre programul Work and Travel USA. Altfel zis, o gramada de studenti din toata lumea pusi pe distractie si facut bani, isi dau intalnire in cele mai tari destinatii din State pe perioada vacantei de vara. Unii se duc doar pentru distractie, altii mai mult pentru bani, dar cei mai multi se duc pentru ambele.
Conditiile de participare sunt destul de lejere.. adica sa fii student, indiferent de anul de studiu, sa ai o situatie scolara ok, iar in rest ajunge sa vrei.
In caz ca America ti se pare prea departe, dar tot nu ai vrea sa pierzi o vara stand acasa pe banii parintilor, atunci intreaba-ne de Work and Travel Grecia. Iti vom explica cum poti sa stai toata vara pe o insula exotica, la munca si distractie alaturi de alti tineri din toata Europa. Este cel mai accesibil program Work & Travel. Nu conteaza daca esti student sau nu, trebuie doar sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani. Costul programului incepe de la 280 de euro, bani pentru care primesti job, cazare si masa (de 3 ori pe zi).
Orice ai alege, daca ne spui ca mai ai prieteni cu care ai vrea sa mergi, va facem Pachetul de Gasca. Adica, o sa avem grija sa fiti toti in acelasi avion. Si in acelasi oras.
Nu rata cea mai tare experienta din studentie,
Ruben Budau /Staff-ul AE/Oradea/Bihor
0756 300 797
ruben_budau@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap