Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/creativ1/public_html/rubenbudau.ro/wp-content/themes/latify/functions.php on line 74
Soiuri de nectarin la pepiniera SARUSI ! - Ruben Budau

Soiuri de nectarin la pepiniera SARUSI !

În sezonul fructelor, nectarinul are mare căutare mai ales dacă e cu gust.
La SARUSI

se găsesc trei soiuri de nectarin de calitate garantată aşa că pentru cei care doriţi pentru gospodăriile personale sau pentru o plantaţie-afacere cu nectarin, îl recomand cu încredere pe <a href=SARUSI cel mai adevarat producător de pomi fructiferi din vestul ţări pe care l-am întâlnit.
  • Save
Soiul de nectarin Flawortop.
Flawortop. Fructul este de marime mare (170 gr), de forma sferica alungita, culoare galbena acoperita cu rosu visiniu pe cea mai mare parte din suprafata, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: II august.
.
.
.
.
  • Save
Soiul de nectarin Venus.
Venus. Fruct de marime mare (200 gr), de forma sferica, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: II – III august.
Polenizator: Fantasia.

.
.
.
.
  • Save
Soiul de nectarin Fantasia.
Fantasia. Fruct dede marime mare (170 gr), de forma globuloasa, culoare galbena acoperita cu rosu aprins pe 80% din suprafata, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III august.
.
.
.
.
  • Save
[gigya width=”435″ height=”75″ src=”http://files.bannersnack.net/app/swf2/EmbedPlayerV2.swf?hash_id=5df84910b8dd2c5e9a0613d2b1492898&watermark=1&bgcolor=#333333&clickTag=null” quality=”high” wmode=”tranparent” allowfullscreen=”true” ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap