Participa si tu la concursul: CEA MAI FRUMOASA FELICITARE !

Catar organizeaza concursul CEA MAI FRUMOASA FELICITARE ! asadar cei care sunt cu talent…spor la treaba 🙂
Regulamentul concursului:

1. La concurs pot participa felicitarile care contin tema propusa.
2. Felicitarea trebuie sa fie originala si sa contina o mica semnatura a celui ce a facut-o, intr-un colt sau loc discret.
3. Un participant se poate inscrie in concurs cu o singura felicitare.
4. Odata cu inscrierea felicitarii, participantul este de acord ca aceasta sa apara si sa fie discutata pe http://catar4all.blogspot.com/ .
5. Organizatorii vor atribui 7 premii ce vor fi afisate pe http://catar4all.blogspot.com/ .
– un Premiul I, desemnat de juriu, constand fie in tiparirea felicitarilor castigatoare (in total 50 de exemplare), fie in alte produse catar.
– doua Premiul II, desemnat de juriu, constand fie in tiparirea felicitarilor castigatoare (in total 20 de exemplare), fie in alte produse catar.
– trei Premiul III, desemnat de juriu, constand fie in tiparirea felicitarilor castigatoare (in total 10 de exemplare), fie in alte produse catar.
PREMIUL DE POPULARITATE, desemnat prin SONDAJ pe http://catar4all.blogspot.com/, constand fie in tiparirea felicitarilor castigatoare (in total 30 de exemplare), fie in alte produse catar.
6. Nu vor intra in concurs sau vor fi descalificate felicitarile care se dovedesc ca sunt copiate de pe internet sau folosesc imagini FREE sau PUBLIC DOMAIN.
7. Felicitarile inscrise in concurs trebuie sa aibe urmatoarele caracteristici: format .jpg, 300 dpi., 10 x 15 cm si sa fie trimise pana la 20 februarie 2011 pe adresa catardelean@yahoo.com .
8. In cazul premierii, participantul permite, utilizarea felicitarii sale pentru a fi multiplicata si folosita in scopul premierii participantilor.
9. Participantul declara in mod implicit prin inscrierea felicitarii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra felicitarii. De asemenea, in cazul in care participantul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra felicitarii, acesta nu va primi nici unul din premiile acordate.
10. Castigatorii Premiilor I, II si III vor fi desemnati de catre un juriu alcatuit din minimum 3 designeri si vor fi anuntati in maximum 7 zile de la incheierea inscrierii, urmand a primi premiile in maxim 14 zile din momentul anuntarii castigatorilor. Castigatorul Premiului de popularitate va fi desemnat prin sondaj in perioada 20-27 februarie 2011.

2 Comments

  1. eumiealmeu

    n-am talent pentru aşa ceva, dar mă abonez să văd cum se termină, că-mi place iniţiativa.

    1. RuBen

      apreciez 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap