Expomariage Oradea 2011 pentru nunta ta!

  • Save
expomariage_oradea_2011
În urmă cu 2 ani de zile, în febra căutărilor a fel şi fel de lucruri pentru nuntă am participat pentru prima dată la Târgul Expomariage Oradea am întâlnit multe firmele la un loc din Oradea şi nu numai care oferă produse pentru o nuntă de vis.
Pentru cei care aveţi planuri de nuntă anul acesta recomand cu încredere acest târg unde o să găsiţi oferte, reduceri, şi plus de asta …..vedeţi exact fiecare ce oferă şi care e diferenţa între preţ şi calitate, iar pe urmă trageţi linie :).
Dacă îţi pregăteşti nunta, vino la a şaptea ediţie a EXPOMARIAGE Oradea, în 4, 5 şi 6 februarie, la Sala Sporturilor Antonio Alexe şi ai să găseşti tot ce te-ar putea interesa pentru minunatul eveniment! V-am pregătit rochii de mireasă, costume de mire, întreaga gamă de accesorii pentru voi cât şi pentru decorarea locaţiei şi vă puteţi consulta cu cei mai prestigioşi specialişti din toate domeniile adiacente acestui eveniment unic din viaţa fiecăruia.
Ofertanţi, creatori şi vizitatori deopotrivă aşteaptă şirul de expoziţii EXPOMARIAGE an de an, acest eveniment fiind de referinţă şi un promotor al celor mai noi tendinţe din domeniul nunţii. Cuvintele de ordine sunt: lejeritatea, confortul, senzualitatea şi, nu în ultimul rând, economia de resurse financiare şi de timp. Însă nu în defavoarea calităţii! Sute de rochii de mireasă şi costume de mire, fermecătoare aranjamente florale, bijuterii, accesorii vestimentare, zeci de servicii şi consultanţă pentru nuntă, minunate destinaţii pentru voiaj si multe altele, dintre care puteţi alege ceea ce vi se potriveşte astfel încât să aveţi nunta la care aţi visat.
În standurile firmelor specializate, organizatorii vă oferă posibilitatea de a alege, de la A la Z, tot ce aveţi nevoie pentru ziua în care veţi spune cel mai important DA din viaţă.

Sâmbătă şi duminică organizatorii v-au pregătit o surpriză:
din oră în oră, pe podium se vor perinda zeci de rochii de mireasă
în parade ale frumuseţii şi eleganţei!

Aşadar vă aşteptăm la cea mai mare şi importantă expoziţie dedicată nunţii, EXPOMARIAGE Oradea, în 4, 5 şi 6 februarie la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”.
sursa : expomariage.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap