Ambasada SUA – Cerinţe pentru programul work and travel 2011

După întâlnirea între Ambasada SUA şi reprezentanţi companiilor de work and travel, cerinţele din partea Ambasadei pentru sezonul Work and Travel 2011 arată după cum umrmează:
Studenţii vor avea dreptul de muncă intre 15 iunie-1 octombrie iar din 1 octombrie pana in 30 octombrie o luna de calatorie (trebuie sa se intoarca in tara pana in 31 octobmbrie)
Studenţii care au fost in SUA in vara lui 2010 si acuma sunt in an intermediar (adica nu primul si nici ultimul an), care au media peste 7 si nu au restante nu vor merge la ambasada (dosarul lor va fi trimis de catre partener).
Nu se mai tine cont de note si nici de restante, insa la fel ca si anul trecut cei cu peste 3 restante si cu o medie sub 7 sunt mai predispusi sa fie refuzati.
Studentii vor trebui sa aiba la ei la interviu pe langa actele clasice( pasaport, foaie matricola, DS 160, poze tip viza) si OFERTA DE MUNCA semnata de angajator.
Programarile la Ambasada pentru Work and Travel vor incepe cu 10 Aprilie, insa majoritatea studentilor vor merge ca in fiecare an in luna mai.

În Oradea numărul studenţilor care se pregătesc pentru programul work and travel 2011 este in ascensiune mare dar incă se mai fac înscrieri chiar dacă e sesiune, în limita locurilor disponibile, aşa că dacă intenţionezi să vezi statele la vară Ruben Budău te poate ajuta 🙂

Pentru alte infiormaţii şi înscrieri :
0756 300 797
ruben_budau@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap