Fură compania telefonică ORANGE de la clienţii săi?

Am ales aceasta întrebare sper eu potrivită pentru clienţii ORANGE.
Răspunsul meu este : „Fură la greu Orange de la clienţii săi”.

Iată aşadar cum am fost eu furat de marea companie ORANGE din România:
pag.1


pag.2
 • Save

Pentru cei care sunteţi cât de cât interesaţi de cum am fost furat lucrurile au stat în felul următor:
1.Din ziua de vineri 05.11.2010 am plecat din Oradea acasă la Bârzeşti, iar acolo doar când am nevoie să dau un telefon îl ţin pe acesta la modul pornit.
2.Faza ce ma deranjat foarte foarte tare este faptul ca acest cost de „Trafic de date” cum spune ORANGE nu sa actualizat in acelas timp cu minutele sau custurile pe care le am pe telefon, ori aceasta operatie o fac cel putin de 5 ori pe zi, astfel m-am trezit in ziua de duminica 07.11.2010 cu un cost de peste 20 euro asta asa „peste noapte”.
3. Nu am activat nici o data o optiune de interner sau de descarcare de date, plus de asta telefonul e tot de la ei si e in garantie.
4. Ce ma durut cel mai tare atunci cand am vazut factura detaliata este faptul ca in noaptea de vineri spre sâmbătă m-au furat la greu în timp ce eu dormeam liniştit la fel şi telefonul care era oprit.

Concluzii şi Recomandări

Dragă Orange,
am făcut un calcul simplu şi acesta este după cum urmează:
din sutele de mii de utilizatori pe ţară, dacă în fiecare lună furi de la un număr aproximativ de 10 000 utilizatori x 20 euro asa cum ai furat si de la mine, realizezi un venit = cu 200 000 euro Profit 100 %.
Bravo !
Iar dacă nu este aşa ….sper să mă contrazică cei care vor avea răbdare să citească acest articol, poate sunt eu singurul furat şi nu ştiu de lucrul acesta.
Concluzia finală este că ne vom despărţi pentru todeauna.
Imi doresc din tot sufletul să falimentezi şi să nu mai furi de la oameni, şi să se împlinească vorba lui Vadim Tudor cu voi :” Hoţilor, Bandiţilor, puşcăria vă mănâncă!”.

12 Comments

 1. van

  Nu fura…i-o fi umblat copilu la telefon….

  1. RuBen

   …mda m-au luat si cu vrajeli din astea, insa nu s-a potrivit

 2. bibi

  imi pare foarte rau de cele intamplate. eu personal nu am patit-o intr-o masura atat de mare, dar cunosc persoane care au fost nevoite sa plateasca pentru „erorile” celor de le Orange. ei intotdeauna vor avea cate o „explicatie” beton pentru toate cazurile existente si false. asa e in Romania. nu degeaba cred francezii (si nu numai) ca toti romanii sunt tigani si hoti. astia de la Orange nu pot fi altfel decat ceilalti. cati oameni sunt bogati datorita muncii lor, inteligentei lor? cred ca ZERO.

  1. RuBen

   erori in folosul lor , si uite asa o duc foarte bine pe spatele nostru

 3. florin

  vino la vodafone.

  1. RuBen

   de acolo am plecat de mult 🙂 numai bani voiau si aia fara sa iti dea libertate la vorbit 🙂

 4. Serban27

  am mai auzit k fura, nu e prima data, cea mai buna solutie e sa renuntam la ei!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ruben Dan

  @ Serban27 … eu nu am fost furat niciodata de orange , si nici nu o sa fiu . Daca stii sa te feresti nu o sa fii nici tu furat.

 6. adis0r

  @ Serban27 … eu nu am fost furat niciodata de orange , si nici nu o sa fiu . Daca stii sa te feresti nu o sa fii nici tu furat. <- impartaseste din vasta ta cultura O metoda prin care reusesti tu sa te protejezi.

 7. Tudor

  draga adisor, eu mi-am pus contor de date pe telefon, spune-mi tu cum le dovedesc eu ca ei m-au mintit cu costul ????

 8. Dana

  :)))) am patit-o si eu!!! 10 euro trafic de date cica, iar eu nu intru de pe telefonul acela pe internet nici din greseala! :))) Traiasca Orange-ul!!

  1. RuBen

   :)) mda …..si eu care credeam ca sunt singurul ::P:) :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap