Work and Travel Oradea – Iti iei un job in state din Oradea pentru vacanta de vara 2011

Iti poate parea paradoxal, insa gasesti joburi foarte bune in State prin programul Work and Travel, pe care il poti lua chiar din Oradea.
Momentan am depasit numarul de 100 studenti oradeni care au luat aceasta decizie de a petrece vara anului 2011 undeva departe de casa adica in state.(pot sa spun cu certitudine ca este cel mai cautat an de work and travel)
Joburile sunt sezoniere, in statiuni sau orase turistice, sunt bine platite (intre $7-$12 pe ora) si e rost de distractie si cunoscut studenti din toata lumea.
Din statisticile culese de la fostii participanti, media castigurilor dintr-o vara e intre 5000-7000 usd, stiu insa studenti care s-au intors si cum mai mult. Sau altii care au mai venit cu mai nimic, dupa ce au decis sa-i cheltuie pe calatorii si cumparaturi.


Iti cumperi din State lucruri de care ai nevoie si pe care ai plati mai mult in Europa: laptop, camere foto/video, ipod, haine. Daca s-a intamplat sa fie criza in timp ce tu esti student, nu inseamna ca nu poti sa ai “student kit-ul” necesar. Gasesti deal-uri mai bune si esti imbracat si echipat pe urmatorul an. Si asta pe banii tai, nu pe ai parintilor.
Vorbind de parinti, ii poti ajuta, sustinandu-te singur in perioada urmatoare.
Castigi experienta de munca intr-o companie americana in perioada in care accesul la joburi nu e foarte facil. Va fi un punct important in cv-ul tau si vei sti mai bine cum sa-ti gasesti jobul potrivit sau sa incepi un business odata intors in Romania.
Fiind vorba de joburi sezoniere in zone turistice, acest “sector” e mai putin afectat de criza. E bine de spus, ca o paranteza, chiar cu toata hiperbolizarea pe care o aduce mass media acestei crize, ca viata nu se opreste in America si in restul lumii.
Oamenii merg in continuare la job, isi cumpara lucruri, mananca si merg in concedii. E cursul vietii si nu poti sa-l schimbi peste noapte.
Un angajator din turism prefera acum mai mult ca niciodata sa angajeze un student european deoarece chiar daca ii va plati acelasi salar ca unui american, economiseste la costuri legate de asigurare medicala si contributia la pensii si somaj.
Multiplicate la numarul de ore pe care le face un student in timpul verii aceasta economie e substantiala.
sursa:AmericanExperience/Blog
  • Save

Pentru a nu pierde ultimul val de inscrieri spre joburile sezoniere din State pentru sezonul 2011 Ruben Budau te asteapta in perioada imediat urmatoare la un interviu pentru a afla toate detaliile despre work and travel 2011 prin American Experience.

Pentru programare interviuri ma gasiti la:
tel: 0756 300 797
e-mail: ruben_budau@yahoo.com

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap