Rugăciune pentru Preşedintele României,

Doamne, Tu care din veşnicie în veşnicie eşti Dumnezeu, Tu Doamne care în nemărginita-ţi milă ai creat fiinţa umană după chipul şi asemănarea Ta, Ţie ţi se cuvine toată Lauda, Cinstea şi Măreţia.
Acuma Doamne aşa cum sunt îţi mulţumesc că ai îngăduit să mă nasc în acest popor sau naţiune cu numele de România. Chiar dacă ne numim o ţară „creştină” fă ca în această zi când se alege preşedintele acestei ţări pentru următorii 5 ani de zile, să iasă la conducerea ţării omul pe care la-i rânduit Tu. Omul ales să fie demn de o ţară precum România, o ţară Creştină.
Poporul acesta creştin s-a săturat de un preşedinte ateu care atunci când aude numele Tău de Dumnezeu începe să râdă, un conducător care vrea să legalizeze prosituţia într-o ţară creştină, un conducător care este prezent la toate ospeţele şi cu paharul în mână atunci când este vorba de aşa ceva, un conducător care nu ştie să facă alceva decât „DEZBINARE”, poprul acesta merită şi alceva Doamne, au murit sute şi chiar mii de oameni nevinovaţi pentru libertatea noastră de azi, şi încă ne e frică să mergem pe stradă, încă ne e frică să vorbim la telefon, încă ne e frică pentru locul nostru de muncă! După 20 de ani de la căderea comunismului încă nu simţim libertatea deplină,.
E normal să fie aşa Doamne? Numai Tu le ştii pe toate câte sunt sub soare.
Fă o schimbare Dumnezeule, pentru că în mâna ta este tot Universul, de la Tine Doamne vine orice stăpânire (Romani 13:1-7) şi îţi mulţumesc în numele poporului meu pentru lucrul aceasta.
A Ta Doamne este Gloria Măreţia şi Putrerea în veci vecilor, toate aceste cereri le-am făcut în numele Tatălui a Fiului şi a Duhului Sfânt. AMIN !!!

One Comment

  1. mihaiko

    AMIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap