Mircea Geoană vine mâine la Oradea,

De ce îl susţin pe Mircea Geoană ?
Clipul de mai jos spune foarte mult despre acest om:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fPhei9Mdedg&hl=en_US&fs=1&]
Vineri Mircea Geoană se va afla intr-o vizită electorală la Oradea.
Cu bine,

4 Comments

 1. Diana Bolojan

  no offense, mie mi se pare de o prostie si o coruptie fenomenala. 🙂

 2. RuBen

  @ Diana Bolojan, Diana …arata-mi te rog o fapta de coruptie a acestui om , sau faptul ca nu e destept, chiar nu te-ai uitat la clip sa vezi pe unde a umblat si cu cine a stat de vorba Geoana inainte de a candida la presedentia statului, un pic de atentie, in loc de betii in tara, a stat de vorba cu marii oameni politici ai lumii, si astea imi spune multe despre diplomatia de care da dovada, in fine fiecare cum crede ca doar de aia e democratie 🙂 , numai bine.

 3. Mihaiko

  citat din RuBen:”…unde a umblat si cu cine a stat de vorba Geoana inainte de a candida la presedentia statului…”, vad ca si in campania electorala face vizite importante…. tocmai s-a intors din Mama Rusia. Cat de prost PR-ist de campanie poti sa ai, daca te lasa sa mergi la rusi cu 2 saptamani inainte de alegeri?
  Ajungem iar ca si in 2000, cand candida in turul 2 Bunicuta si Tribunul. Din 2 rele vom alege pe cel mai putin rau. Oricum, sper din tot sufletul ca Marinarul sa-si tina promisiunea si sa mearga 6 luni pe vas, dupa 5 decembrie, cand va pierde alegerile. Drum bun si … sa navighezi bine!

 4. RuBen

  @Mihaiko, Mihai dragă decât cu un preşedinte beţiv mai prefer un maestreu precum Geoană, sau şi chiar Vadim, dar cu ăsta chiar m-am săturat,
  chiar nu inteleg cum poate sa pros…..o ţară intreaga si culmea dupa 5 ani de dezbinare politica 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap