Stiri AE

American Experience
Alansat noul sezon de Work and Travel in America, asa ca te potzi inscrie in program la oricare din centrele AE.
Daca nu stii inca ce inseamna Work and Travel, uite, pe scurt:
– treci oceanul,
-vezi America si te intorci cu buzunarele pline.
Adica esti 3 luni de zile in State, pe un job lejer, intr-o statiune turistica, pe dolari americani, calatorii si distractzii cu studenti din toata lumea. Si, cand te intorci acasa, te alaturi comunitatzii de peste 10.000 de studenti romani pe care i-am ajutat deja sa traiasca cea mai tare aventura din studentie.

Tips: inscrie-te devreme ca poti sa ai prioritate la cele mai tari joburi.

Hai din timp la unul dintre birourile noastre din tara sa-ti explicam care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a ajunge in State, care sunt pachetele cu destinatie speciala sau cum poti sa pleci cu gasca in Hawaii sau California.
sursa American Experience

Astept intrebarile voastre referitoare la work and travel.

Cu bine,
Ruben Budău

3 Comments

 1. Alex

  Da.. exact 🙂 E cum zici tu , teoretic: treci oceanul, te intorci cu buzunarele pline. Dar ce procent merg acolo si afla ca de fapt lucreaza altceva? 90% ? American Experience sux. Am nenumarati prieteni din Cluj de la Poli care au ales oferta AE de a merge in state sa lucreze pe timpul vacantei, dar cand ajunsera acolo au lucrat in alt domeniu.

 2. RuBen

  @Alex,
  orice e posibil în America, oricum procentul tău de 90% e foarte dezastruos, şi nu ştiu de unde ai dat de el, domeniile de munca pentru studenti prin programul Work and Travel in state sunt in mod special in turism, iar daca unor studenti nu le-a convenit jobul sigur ca au putut sa il schimbe.
  Oricum eu iti dau sute de cazuri de studenti pe care eu i-am trimis in SUA si sunt foarte multumiti de program si mai ales de AmericanExperience, si sa nu uitam ca de mai bine de doi ani AmericanExperience e lider pe piata din Romania :).
  Numai bine,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap