Oradea rupe gura târgului în Bucureşti şi în ţară,

Biletele online
Se pare că vremurile speculanţilor de bilete pentru meciurile de fotbal începe să apună.
Era chiar jenant şi neplăcut să stai ore în şir la cozile interminabile pentru a cumpăra un bilet la un meci de fotbal din Capitală sau din ţară atunci când era un asfel de meci mai deosebit.
Se pare că primul Club din ţară care a făcut mari progrese în dotarea cu echipamente de supreveghere, intrare, achiziţionare bilete, este Clubul Steaua Bucureşti, care a colaborat cu DEC-IT, firmă Orădeană.
Asta înseamnă tehnică şi modernizare să îţi cumperi un bilet de fotbal la preţul normal şi fără să stai la cozi interminabile sau mai rău să plăteşti biletul mai scump de 5-8 ori.
Mai jos sunt paşi care trebuie urmaţi pentru a cumpăra un bilet la meciurile Stelei (sura FC STEAUA):

Solutia aleasa impreuna cu partenerul nostru traditional, DEC-IT, este extrem de simpla si prietenoasa cu utilizatorii. Toti fanii Stelei care vor dori sa isi achizitioneze bilete la meci din fata computerului vor trebui sa urmeze urmatorii pasi:
1. Accesand www.fcsbticketing.com sau www.steauafc.com/ticketing se creaza un cont de utilizator, securizat cu CNP
2. Log-in pe baza de username si parola unice
3. Selectarea meciului dorit
4. Selectare „bilet clasic” sau „ticket card”
5. Se efectueaza plata
6. Se vizualizeaza biletul cumparat
7. Dupa emiterea biletului, cumparatorul il va primi prin curier sau, daca doreste, il poate ridica de la casa de bilete nr. 30 din incinta stadionului
Trebuie amintit faptul ca, din motive logistice (valabil pentru clientii care doresc sa primeasca biletele prin curier), clubul nostru a decis ca biletele online pot fi achizitionate doar cu pana trei zile inaintea partidei alese.
Printre alte numeroase facilitati oferite suporterilor stelisti, noul sistem permite:
– alegerea locului pe stadion
– emiterea unui ticket card, un fel de semi-abonament valabil doar pentru anumite meciuri alese de cumparator, pe care clientul il va primi si va fi valabil tot sezonul
– statusul biletelor, adica rezervare timp de 24 de ore, timp in care clientul va trebui sa efectueze plata si acces permanent la informatii privind statusul comenzii
Sistemul de ticketing online a fost dezvoltat impreuna cu firma DEC, partener traditional al clubului nostru, ce promoveaza brandul key ticket stadium. FC Steaua si DEC au realizat cea mai mare si mai complexa solutie de ticketing si acces la stadioane din Romania, incluzand extinderi pentru urmarirea spectatorilor, tripla supreveghere video si acum e-ticketing.

Cu bine,
RuBen Budău

One Comment

  1. Inocentul

    Merita felicitari pentru aceasta initiativa! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap