Dezamăgire de preşedinte

Cutez şi eu prin a-mi exprima căteva gănduri cu privire la mai mari împuterniciţi ai statului aleşi să ne conducă, şi mai ales pentru cel care este la conducerea ţării de aproximativ cinci ani de zile, dacă am fi fost încă în comunism cu siguranţă că aceste cugetări şi aceste informaţii la care fiecare dintre noi avem acces, nu ar fi fost puse la dispoziţia noastră.
Până nu demult, preşedintele Băsescu apărea la tv cu o mare temă de casă şi anume să condamne „comunismul” adică să condamne ceva ce el a facut cu cel mai mare drag şi plăcere, fiind după cum se pare unul din foşti „securiţişti” ai ţări aşa cum îi numea Richard Wurmbrand în vorbirile sale,. Cu toate acestea dosarele şi arhiva din trecut arată foarte clar că Băsescu a fost un securist al epoci comuniste şi acum vrea să trăim bine sub tutela sa, cu alte cuvinte după mine putea să spună atuci când a condamnat comunismul măcar că a fost comunist şi securist, să recunoască sincer aşa cum şi maestru Cristoiu a recunoscut şi de atunci nu-l mai atacă nimeni pe această temă.
Pentru a afla mai multe şi a vedea cu ochii dumneavoastră acele documente din arhivă prin care apare Băsescu ca securist, Boc, Stoica şi alţi vă recomand :

sursa:
http://www.badin.ro/
Şi eu sunt dezamăgit profund de ceea ce am aflat şi ceea ce m-a dezamăgit întodeuna au fost lacrimile de crocodil de la începutul mandatului atunci când Băsescu a plâns pe umărul lui Stolojan, nici o dată nu am crezut în aceste lacrimi, ba din contră m-au dezamăgit, la fel cum de-a lungul acestor aproximativ 5 ani acest preşedinte m-a dezamăgit mereu, ar fi culmea ca ţara asta să nu fie dezamăgită de el din momentul în care el în vizită la românii din Paris face asfel de afirmaţii că „este dezamăgit de el „.
Patru ani căt a stat la conducerea ţării Băsescu şi Tăriceanu nu au ştiut alceva decât ceartă şi iar ceartă, iar românaşi noştri fiind nevoiţi să plece spre alte meleaguri pentru a câştiga pâinea cea de toate zilele.
Dezamăgit sau nu poporul nostru scump trebuie să-i îndure pe toţi şi astfel se mai scrie o filă în istoria patriei în care un preşedinte este profund dezamăgit, de ceea ce el credea că poate să facă dar din păcate după el nu a reuşit uitând probabil că numai în comunism a fost dictatură iar în epoca contemporană s-a trezit probabil prea târziu că această dictatură pe care a încercat-o nu ia ieşit aşa cum voia el şi asta datorită dinozaurilor politichiurilor româneşti.
Cu bine,

3 Comments

 1. Kamura

  yap foarte penibil presedintele

 2. kosty

  Better later then never.
  Nu contest eu ca istoria lui traian basescu il face sau nu a fi un comunist, dar respect curajul de a spune nu unui astfel de regim, de a-l condamna.
  Cat despre dinozaurii politici cu radacini adanci de tot in vechiul partid unic, discutia este mult mai extinsa, dincolo de Boc si Stoica… sa nu uitam de micul mare comunist Iliescu, cel care a confiscat revolutia din 1989 si a facut ca democratia romaneasca sa fie in primii sai ani doar un comunism cu fata umanizata.
  Cat daca e vorba despre disputa dintre basescu si tariceanu, ar trebui sa ne amintim putin de datoriile enorme in care tariceanu a lasat romania la sfarsitul mandatului sau… sau poate basescu nu era indreptatit sa condamne un asemenea mod de a guverna???? Sau poate atitudinea unora de a sprijini in mod netransparent guvernul tariceanu era mai buna???
  Eu cred ca in momentul de fata romania are si va avea presedintele pe care si-l doreste si pe care il merita.

 3. Ruben Budău

  @kosty, mare sau mic comunist Iliescu, nu am auzit de nici un dosar al său sau să fie implicat într-un dosar de corupţie, sau rude ori apropiaţi ai dânsului să fie implicaţi, cu toate acestea dacă nu am fi avut un Iliescu la Revoluţia din 1989 trebuia inventat, oricum nu avem ce comenta despre el că diplomaţie are, politică are, şi dă clasă la oricine din ţara asta oricând şi la orice oră 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy link
Powered by Social Snap